Υπηρεσίες "Les Fleuristes"


Όποια και αν είναι η περίσταση τo ανθοπωλείο Les Fleuristes θα φροντίσει να σας μείνει αξέχαστη. Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και διαλέξτε μια από τις προτάσεις μας για :

 

• Γαμήλια τελετή
• Βάφτιση
• Πάρτυ στο σπίτι σας ή σε χώρο εκδηλώσεων /clubs
• Στολισμό πισίνας
• Στολισμό σκάφους
• Εγκαίνια γραφείου /καταστήματος

 

 

 

Γαμήλια τελετή

Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και διαλέξτε μια από τις πολλές προτάσεις μας για την ομορφότερη μέρα της ζωής σας, τον γάμο σας.

Φρέσκα λουλούδια, φαναράκια, κεριά, υφάσματα και ροδοπέταλα, συνδυάζονται μαζί για να δημιουργήσουν την μοναδική ατμόσφαιρα που επιθυμείτε για την γαμήλια τελετή και την δεξίωση.
 

Εσείς το ονειρεύεστε, εμείς το δημιουργούμε για εσάς μέσα από τις πανέμορφες δημιουργίες της φύσης… τα λουλούδια με τα υπέροχα χρώματα και αρώματα τους!

 

 

Βάφτιση

Η βάφτιση του παιδιού σας είναι μια ξεχωριστή μέρα που θα θυμάται για πάντα όλη η οικογένεια.

Ξεχωριστές ανθοσυνθέσεις και στολισμός στις αποχρώσεις του ροζ, μπλε ή όποιας άλλης χρωματικής παλέτας διαλέξετε, συνδυάζονται μαζί για να δημιουργήσουν μια χαρούμενη, γιορτινή ατμόσφαιρα.

 

 

Πάρτυ στο σπίτι σας ή σε χώρο εκδηλώσεων, clubs

Φροντίζουμε να στολίσουμε με μοναδικές ανθοσυνθέσεις το πάρτυ σας σε όποιο χώρο διαλέξετε.

Δώστε μας το θέμα και βάσει της πολυετούς μας εμπειρίας θα σας προτείνουμε έναν ιδιαίτερο ανθοστολισμό που θα εντυπωσιάσει.

 

 

Στολισμός πισίνας

Η πισίνα σας είναι ένα υπέροχο μέρος για διακόσμηση. Ανάλογα με την περίσταση, δημιουργούμε πλωτές ανθοσυνθέσεις με φρέσκα λουλούδια και κεριά.

 

 

Στολισμός σκάφους

Εξειδικευόμαστε και στον ανθοστολισμό σκαφών. Εντυπωσιακές, θεματικές ανθοσυνθέσεις χαρίζουν χρώμα και διακοσμούν το εσωτερικό του σκάφους καθώς και τους εξωτερικούς καθιστικούς χώρους.

 

 

Εγκαίνια γραφείου, καταστήματος

Για τα εγκαίνια του νέου σας γραφείου ή καταστήματος έχουμε πολλές προτάσεις με ανθοσυνθέσεις και φυτά που θα διακοσμήσουν τέλεια την εκδήλωση και θα κάνουν την ατμόσφαιρα ακόμα πιο εορταστική.